All I ever wanted was so far from what I need.

Felicia | 9 kommentarer | 2011-04-27 | 19:07:34
Jag överlevde min hemska huvudvärk igår, svårt var det, men jag lyckades! Mår bra nu.
Var med paula efter skolan och gjorde chokladbollar, sedan låg vi ute i hennes trädgård och solade och pratade. Jätteskönt. Förutom att det blåste rätt mycket, så det var rätt kallt ändå. :c

Nu ligger jag bara i soffan och sitter vid tumblr. Lyssnar också på All Time Low's nya låt Time Bomb. Den finns inte på spotify än, såatteh, länken går till YT. Asbra låt. Tycker att ni ska ta och lyssna på den.
Annars ska jag inte göra mycket annat ikväll. Kanske ta en paus från datorn och kolla på Glee om ca en timme. Tror nästan det.

Och imorgon så börjar jag dagen med att springa slingan (2,5 km) på idrotten. riohior, ser inte framemot det. Vem orkar det typ åtta på morgonen? Inte jag iallafall.. Men ah, önska mig lycka till!





You've got a lot to say, for the one that walked away.

Felicia | 0 kommentarer | 2011-04-26 | 20:38:13

Har en huvudvärk som skulle kunna döda mig. Eller hade. Den kommer säkert tillbaka snart, huvudvärkstabletten hjälpte ju inte, uihuifrh. Men är lite glad ändå, för om ca 25 minuter är det Desperate Housewives. Sen ska jag fan sova. Behöver sova. Och jag klagar inte - älskar det.

Och sålänge det är fint väder imorgon också, så kommer dagen att vara superbra (inte perfekt, för den involverar inte Jacob..). Saknar honom, världens finaste.







What's my age again?

Felicia | 0 kommentarer | 2011-04-26 | 16:47:01
Är glad. Jätteglad faktiskt. Det har varit skitvarmt hela dagen och jag blir glad av fint väder. Det känns ju som om sommaren är här?! Och det är bara typ tre dagar kvar tills det är helg + att jag inte kommer vara i skolan på fredag. Ska till Mega Musik i Helsingborg på en sådan heldag till alla som sökte första och andrahand dit (= en heldag med Jacob, hihi). Det enda jobbiga med det är att jag måste ta bussen härifrån astidigt på morgonen, men ah.. Jag överlever nog.

Åt en mjukglass efter skolan också, omnomnom tjockis.. hehe. Men det kändes bra, okej? :(
Nu ska jag återgå till att göra ingenting, kanske sätta mig ute på balkongen en liten stund.




You were fake, I was great.

Felicia | 0 kommentarer | 2011-04-25 | 17:10:37
Skulle till Jacob i lördags och fira påsk och hade rätt bråttom till bussen, så hann inte skriva något inlägg innan. Vi firade hos hans farmor och farfar med hela hans släkt (på sin pappas sida) och det var jättetrevligt och mysigt! Efteråt så åkte vi hem till hans mamma och sov där. Igår gjorde vi inget speciellt, bara tog det lugnt och sen hämtade mamma mig runt fem. När jag väl var hemma så hann jag bara fixa mig, sen skulle jag gå ner till pizzerian och möta asse och paula! Vi köpte pizza, läsk och godis och åkte sedan hem till paula. Vi "firade" också henne lite eftersom hon fyllde år i tisdags. Det var lika kul och mysigt som det brukar vara, hehe!

Så imorse hämtade mamma mig hos paula så åkte vi vidare till Malmö. Vi stannade till och handlade lite frukost till mig sedan åkte vi hem till mormor. Där åt vi frukost och jag fick mina converse som mormor hade köpt i Kina, hihi! Ett par rosa, ett par vita och ett par rosa Ed Hardy typ. Min lillebror fick också två par, men mormor visste inte vilken storlek han har, så hon tog samma som till mig. De passar nog inte honom, så jag hoppas att jag får dem, ehe. Sen låg vi i mormors trädgård och solade, för det har ju varit skitvarmt idag?! Blev lite brun iallafall! Nu sitter jag bara hemma och gör ingenting. Ska nog ta en dusch nu och sen kolla på Skins!





Every time you lose it sing it for the world.

Felicia | 0 kommentarer | 2011-04-22 | 17:36:03
Har inte bloggat på ett tag nu, men har varit med Jacob i en hel vecka! Åkte till honom förra fredagen och var där till i söndags, då åkte vi upp till min pappa i Lilla Edet och var där tills igår! Där gjorde vi inte så jättemycket. Vi var ute och fotade, kollade på film och sånt mysigt. Igår då så åkte vi tillbaka till Lund och var hos hans mamma. Vi gick också och såg Magnus Betnér på Mejeriet. Det var riktigt roligt! Och idag har jag varit på Nova Lund med mamma och shoppat lite! Så jag har haft ett underbart lov änsålänge. Och imorgon så åker jag tillbaka till Lund för att träffa Jacob igen och på söndag ska vi fira Paula som fyllde år i tisdags! Har ert lov varit lika bra som mitt?





You're fucking perfect to me.

Felicia | 0 kommentarer | 2011-04-14 | 20:06:30
Bloggade inte igår, men hade inte riktigt lust. Dock var det en rätt bra dag ändå.
Hade nationella i engelska på morgonen och det gick nog rätt bra.. hoppas jag! Efter det hade jag bild, vilket är kul. Sen, istället för att ha matte, så skulle vi gå till gymnastiksalen och lyssna på Armand Krajnc när han berättade om sitt liv osv. Det var rätt intressant och roligt! Och istället för att ha SO på eftermiddagen, som är min sista lektion, så skulle jag ha en spanska redovisning för sjuorna. Inte själv då, haha. Men vi har jobbat med ett tema på spanskan i några veckor och skulle nu redovisa det. Tyckte synd om sjuorna faktiskt. Det var rätt långtråkigt och de kan knappast ha förstått vad vi pratade om - det gjorde vi knappt själva..

Idag har också varit en bra dag! Fick veta att jag fick MVG på idrottsprovet vi gjorde förra veckan. Är riktigt glad över det faktiskt! Fick också veta att jag kom in (preliminärt) på Rytmus, som var mitt förstahandsval till gymnasiet! Gladgladglad!
Men nu ska jag fortsätta plugga till mitt SO-prov om andra världskriget som jag har imorgon.. Och vet ni vad som mer händer imorgon? LOVET BÖRJAR!





Where oceans bleed into the sky.

Felicia | 1 kommentarer | 2011-04-12 | 16:55:11
Hade ännu en temadag idag i skolan. Fast hela dagen istället för bara halva.
Först på morgonen var vi på en station som hette "funktionshinder" och pratade om döva människor. Lärde oss lite teckenspråk också. Efter det så skulle vi till "fördomar", där spelade vi ett spel där man skulle ha åsikter om olika saker. Men det var lite svårt att förstå. Och sen hade vi hemkunskap! Bakade något italienskt bröd. Jag gillar hemkunskap och att baka, så jag tyckte det var riktigt kul faktiskt. Efter lunch hade vi "värderingsövningar" som handlade om jämställdhet mellan tjejer och killar och till sist så hade vi fika och utvärdering. Det har ändå varit rätt kul. Men imorgon är det dags för nationella igen.. usch. :(

Just nu sitter jag bara och lyssnar på musik och tar det lugnt. Ska snart städa på mitt rum och ikväll är det dags för desperate housewives!
(förresten, så har mitt öga blivit väldigt rött. Hoppas att det inte är ögoninflammation..)





I will be all that you want.

Felicia | 1 kommentarer | 2011-04-11 | 20:32:16
Idag har ändå varit en helt okej dag. Halva dagen i skolan har varit en slags temadag - "mångfald". Tror jag skrev om det för några dagar sen. Iallafall, så hade jag break dance imorse i två timmar. Inte direkt det bästa sättet att starta en måndagsmorgon om man vanligtvis börjar klockan halv tio. Det var svårt, men väldigt kul! Efter det hade vi en station som hette "jämställdhet", pratade lite om det och kollade på korta filmer. Efter det skulle vi vara på en station som hette "funktionshinder", men den blev inställd eller något, så vi fick hoppa in i gruppen om "religion" och lyssna på en man som pratade om hinduismen. Tbh, så var det rätt tråkigt. Jag var redan rätt så trött, så jag lyssnade inte till 100 %. Efter det fortsatte skoldagen som vanligt, rätt lugnt. Men det var riktigt skönt att komma hem sen och bara vila.
Har hunnit prata lite med Jacob i telefon också. Åh, varför ska han vara sjuk? Vill vara hos honom och ta hand om honom. Men jag kan ju inte det. :c

Har precis kollat på det senaste avsnittet av Skins också. Hehdhwioöhuwe, älskar det programmet. Någon annan som kollar på det? Annars - gör det! Blev helt chockad nu i slutet av avsnittet, fick nästan panik. Kan knappt vänta till nästa vecka, vill fortsätta kolla nu. Det kan ju inte bara sluta såhär?!





You say that I'm messing with your head.

Felicia | 0 kommentarer | 2011-04-10 | 20:52:44
Har ju spenderat hela helgen med Jacob.
Han kom hit i fredags vid halv fem tiden, vi satt och pratade ett tag, åt pizza, kollade på talang och sen somnade vi ändå rätt tidigt. Antar att vi var rätt trötta efter nationella i engelska som vi också hade i fredags. Sedan vaknade vi redan vid åtta i lördags. Jag vaknar bara så tidigt med honom alltså, haha! Vi låg kvar i sängen och pratade om allt och ingenting, sen gick vi upp och åt frukost vid halv elva kanske. Jag tog mig en dusch, sen fixade vi oss, stack och åt glass och sedan åkte vi till lund! Det var ju riktigt fint väder i lördags, så vi var ute hela dagen och t.o.m lite på kvällen. Det märks nu att våren är här! Eller iallafall på väg.
Idag mådde inte Jacob bra alls. Han hade ont i halsen och feber. Så jag fick ta hand om honom lite, så vi har sovit en del nu under dagen, sen tog jag bussen hem vid sex. Hoppas han kryar på sig nu, det är ju snart påsklov!

Just nu sitter jag och kollar på Bones, har druckit te och ätit popcorn, ehe. Har det blivit en vana att jag alltid äter något onyttigt (chips, godis osv) så fort jag har åkt ifrån Jacob? Haha, det verkar så.
Snart börjar en film på tv som jag ska se!





I fell asleep with the lights on.

Felicia | 0 kommentarer | 2011-04-08 | 16:11:55
Bara lite uppdatering nu innan Jacob kommer hit om 10 minuter!
Har haft nationella i engelska idag, läs och hörförståelse. Det gick ändå rätt bra, tycker jag! Var lättare än jag trodde det skulle vara. Men vågar inte riktigt säga att det var för lätt ifall jag nu har en massa fel, haha..

Men som sagt, Jacob kommer hit med bussen om 10 minuter, så ska han vara här till imorgon, sen åker vi till Lund och är hos honom tills på söndag. Så kommer inte skriva mer på hela helgen nu. Trevlig helg osv!




'cause you keep me from falling apart.

| 0 kommentarer | 2011-04-07 | 18:55:56
Jag vill bara skrika ut till hela världen att jag älskar dig. Att det är du och jag. Jag vill att alla ska höra. Jag vill att alla ska veta. Veta att jag är din. Och att du är min. Att vi tillhör varandra.
Vi är ihopkopplade, du och jag. Det går inte att sära på oss. Vi hör ihop. Precis som två pusselbitar. Och även om en del saker har förstört lite av bandet mellan oss, så har det växt ihop igen - starkare. För det finns ingenting vi inte klarar av. Vi har klarat oss ända hit och vi ska klara oss ännu längre, eller hur? Vi hjälper varandra ända fram till evighetens slut. För jag skulle inte klara mig utan dig. Det är ju du som får mig att må som allra bäst. I dina armar är jag som lyckligast och stunderna med dig betyder mest. Alla stunder med dig. Allt från att bara sitta på ditt rum med en påse godis, en coca cola flaska och en gitarr till att gå på bio och gå på stan. Med dig mår jag som bäst och ingen annan kan få mig att må så bra som du kan. Jag menar verkligen det. Känslan jag får i kroppen när du är i närheten.. Den går inte att beskriva. Det känns som om leendet i mitt ansikte går ända till öronen, jag blir knäsvag och fjärilarna i min mage vaknar till liv. När du håller om mig och kysser mig.. Jag kan inte beskriva känslan. Det är som om en elektrisk stöt går genom hela kroppen. Det är det bästa som finns. Du är det bästa som finns.
Och i mina ögon är du det absolut finaste som finns. Dina ögon är så otroligt fina och fulla med kärlek. Ditt leende är så underbart. Det får hela ditt ansikte att lysa upp. Hela ditt ansikte, din kropp, din personlighet.. Allt är så perfekt. Alla ord du säger till mig går rakt till mitt hjärta och jag blir varm och det där leendet dyker upp igen. Alla små detaljer betyder så mycket, gör så mycket. Bara när du säger att du älskar mig blir jag helt pirrig i hela kroppen. Jag kan se på dig att du menar det.
Jag älskar alla små saker du gör också. Som när du leker med mitt hår, pussar mig på kinden eller näsan, spelar trummor på mina ben när jag sitter i ditt knä, står bakom mig och håller om mig, allt. Det känns så bra. Så otroligt bra. Allt med dig. Det känns så rätt.
Älskling, vi kommer gå hand i hand genom hela livet. Jag kommer aldrig, aldrig, aldrig att släppa taget. För jag utan dig, är som himmeln utan sina stjärnor. Du lyser upp mitt liv och gör det ljust och färgglatt.
Du är mitt liv, min värld, min soulmate.
Du och jag. Det är så det ska vara.
Jag visste det redan för 9 månader sen. Det är du, du är den rätte för mig. Du är min prins.
Jag älskar dig, Jacob. Över hela mitt hjärta, runt jorden en miljon gånger och tillbaka igen. Och väldigt mycket mer. Inga ord är tillräckligt fina för att användas till dig, till oss, men jag försöker förklara för dig så bra jag kan.
Mitt hjärta är ditt, nu och föralltid. Jag lovar dig.
Grattis till 9 månader och en dag, finaste. <3





I wanna free fall out into nothing.

Felicia | 0 kommentarer | 2011-04-05 | 18:44:31
Tror det spökar här hemma, alltså.. Imorse innan jag skulle gå till skolan låg alla mina linnen på golvet i mitt rum. Och tydligen var det inte min lillebror? Fast jag tror nog ändå det..

Fick reda på resultatet av nationella i kemi idag, eller ja, den skriftliga delen. Var jätteorolig att jag inte skulle bli godkänd, för det krävdes ändå rätt mycket för det. Men jag blev faktiskt godkänd, ehe! Så jag är nöjd, för det var ändå sjukt svårt. Har inte mycket mer att skriva. Det är inte så mycket som händer om dagarna.
Eller jo, en sak också! Skulle egentligen ha spelat in en cover idag, men det blev inte så. Sååå, imorgon kanske det kommer upp en cover här.
Nu ska jag plugga till mitt idrottsprov som är om två dagar!





All you need is reason to believe.

Felicia | 1 kommentarer | 2011-04-04 | 18:58:11
Har inte skrivit här på snart en månad. Var det inte jag som skulle bli mer aktiv?
Ska nog börja med en sån "30 days" lista för att börja bli mer aktiv eller något. Vi får se om jag orkar.
Vad har hänt under denna månaden då? Nationella proven i kemi. Det gick nog hyfsat bra, tror jag! Och redan nu på fredag drar nationella i engelska igång. Tar det aldrig slut? :c
Har spenderat alla helger med världens bästa pojkvän och varit lycklig. Han gör allting så mycket bättre. Pratar med honom på skype just nu, han övar till sitt spanskaprov, hihi. Duktig_pojkvän!
Är lite halvt sjuk, så sitter under en filt i min soffa och bara tar det lugnt. Älskar vädret, våren är ju här nu!
Lycklig_enhörning osv. Jag mår bra!